Mooi@17 nieuws

Browlift / browlamination

Een Browlift , ook wel Wenkbrauwlift, brow lamination of fluffy brows genoemd,  is een snelle en effectieve manier om de wenkbrauwen in een bepaalde style of vorm te krijgen die voor een aantal weken zal blijven zitten. Door deze behandelingen krijg jij mooie gestylde en vooral vollere wenkbrauwen. Na een Browlift hoef jij dus niet meer elke dag in de weer met wenkbrauw gel en een borsteltje om je wenkbrauwen voller te laten lijken door ze omhoog te borstelen, maar heb je volle wenkbrauwen voor weken.

De behandeling kan bij iedereen uitgevoerd worden mits je genoeg wenkbrauw haren hebt van jezelf. 

Er wordt gewerkt met Ellebana. 
De Elleebana formule is het meest vooruitstrevende lifting systeem op de markt. Het resultaat blijft tot wel 6 tot 8 weken zichtbaar, dit verschilt per persoon en heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van de wenkbrauw haren. 
De formule zorgt ook voor voeding en dus gezonde wenkbrauwharen.

Kosten voor een complete behandeling inclusief verven en shapen;

€ 49,50

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *